KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Intendent

telefon: 605 511 422
e-mail:  dembowskiego@gastroteam.pl

MIESIĄC LUTY -  20 DNI OBIADOWYCH

Abonamenty LUTY 2021:

 Nr. Abonament 2 - zupa – 20 x 4,50zł = 90,00zł
 Nr. Abonamentu 3 - drugie danie – 20 x 11,00zł = 220,00zł
 Nr Abonamentu 4 - zupa + drugie danie – 20 x 14,50zł = 290,00zł

Opłaty za posiłki można dokonywać przelewem na konto:

Gastro Team ul. Parowcowa 18/22a 02-445 Warszawa - Plus Bank S.A.
nr rachunku: 45 1680 1248 0000 3000 2194 8890
W tytule prosimy napisać: imię  i nazwisko dziecka, klasa, rodzaj posiłku, miesiąc.
Przykład: Jan Kowalski kl.3c, 2+3 lub 4 LUTY 2020

Prosimy o przesłanie potwierdzenia wykonania przelewu na skrzynkę mailową: dembowskiego@gastroteam.pl
Proszę operować nr abonamentów posiłków.

Zaloguj się na: PORTAL RODZICA