KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Ogłoszenia

Mapa Karier: Próbny egzamin z matematyki dla 8 klas 27 kwietnia o godz. 9.00 ...

Mapa Karier - spotkanie dla uczniów z cyklu #ZawodowyStream. W czwartek, 22 kwietnia, o godz. 18:00 z naszymi gośćmi porozmawiamy o pracy w leśnictwie. Aby wziąć udział w wydarzeniu, wystarczy w terminie spotkania wejść w link ....

Dzień Otwarty w CLVII Liceum im. Marii Skłodowskiej-Curie, 20 kwietnia 2021 godz. 17:00 – 19:00...

Dzień otwarty w Zespole Szkół Licealnych i Technicznych nr 1 na ulicy Wiśniowej 56 w Warszawie, 16 kwietnia o godz. 17.00 z uczniami  oraz o godz. 18.00 z dyrekcją. Osoby zainteresowane będą mogły porozmawiać z uczniami i nauczycielami na temat oferty szkoły programu nauczania oraz kierunk&oa...

Szanowni Państwo, Drodzy Uczniowie klas ósmych na stronie Biura Edukacji  zamieszczane są informacje i materiały potrzebne podczas procesu rekrutacji....

Śródmieście: ·        Zespół Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej - 23 marca 2021r. Praca szkoły - Wydarzenia - Rekrutacja ( zsg.edu.pl ) ·        Zespół Szkół Poligraficznych w Warszawie – 18 marca 2021 r. Dzień Otwar...

Ursynowskie Centrum Doradztwa zawodowego przy Poradni Psychologiczno- Pedagogicznej nr 19 ZAPRASZA rodziców uczniów klas VII - VIII na spotkanie „Jak wspierać swoje dziecko w podejmowaniu decyzji edukacyjnych i zawodowych” w dniu 9 marca o godz. 18.00 na platformie ZOOM zgłoszenia na adre...

26 i 27 marca 2021 r. warszawskie licea, technika i szkoły branżowe I stopnia przedstawią swoją ofertę ósmoklasistom i ich rodzicom podczas prezentacji online „Wybierz szkołę dla siebie” przygotowanych przez Biuro Edukacji m.st. Warszawy we współpracy z Fundacją Perspektywy. Będ...

I Liceum Ogólnokształcące im. Limanowskiego. Dzień Otwarty dla kandydatów: środa, 17.03.2021 godz.17:00 L Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie. Dzień Otwarty 04 czerwca - on-line godz. 17.00 - klasy 1A i 1C; godz. 18.00 - klasy 1K i 1E; godz. 19.00 - kla...

CRDZ Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem konkursu „Mój wymarzony zawód” ....