KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Obiady

Formularz zgłoszenia na obiady  (.pdf)...

Opłaty

26.08.2021

Opłaty

26.08.2021

Intendent telefon: 605 511 422 e-mail:    dembowskiego@gastroteam.pl MIESIĄC WRZESIEŃ -  19 DNI OBIADOWYCH    Posiłki wydawane są od  06.09.2021 po wcześniejszym zalogowaniu się rodzica do systemu lub złożeniu deklaracji drogą elektroniczną. Abonamenty WRZESIEŃ 2021: Abonament 1...

Jadłospis

25.11.2020

Jadłospis

25.11.2020

Jadłospis od6.09 do 10.09.2021 (.pdf) Jadłospis od 13.09 do 17.09.2021 (.pdf) Jadłospis od 20.09 do 24.09.2021 (.pdf) Jadłospis od 27.09 do 30.09.2021 (.pdf)...

Gastro Team

23.11.2020

Gastro Team

23.11.2020

Gastro Team – zdrowe żywienie twoich dzieci. Jesteśmy firmą specjalizującą się w żywieniu dzieci i młodzieży. Posiłki przygotowujemy z produktów najwyższej jakości nie zawierających GMO. Realizujemy wszystkie diety (bezmleczna, bezglutenowa, wegetariańska, itp.) Realizujemy programy promujące zdr...