KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Obiady

Jadłospis

25.11.2020

Jadłospis

25.11.2020

Jadłospis od 1 do 5 marca 2021  (.pdf) Jadłospis od 8 do 12 marca 2021  (.pdf) Jadłospis od 15 do 19 marca 2021  (.pdf) Jadłospis od 22 do 26 marca 2021  (.pdf) Jadłospis od 29 do 31 marca 2021 (.pdf)...

Opłaty

24.11.2020

Opłaty

24.11.2020

Intendent telefon: 605 511 422 e-mail:    dembowskiego@gastroteam.pl MIESIĄC MARZEC -  23 DNI OBIADOWYCH Abonamenty MARZEC 2021:  Nr. Abonament 2 - zupa – 23 x 4,50zł = 103,50zł  Nr. Abonamentu 3 - drugie danie – 23 x 11,00zł = 253,00zł  Nr Abonamentu 4 - zupa + drugie ...

Gastro Team

23.11.2020

Gastro Team

23.11.2020

Gastro Team – zdrowe żywienie twoich dzieci. Jesteśmy firmą specjalizującą się w żywieniu dzieci i młodzieży. Posiłki przygotowujemy z produktów najwyższej jakości nie zawierających GMO. Realizujemy wszystkie diety (bezmleczna, bezglutenowa, wegetariańska, itp.) Realizujemy programy promujące zdr...