KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Regulamin projektu „Warszawa Talentów"    ...

Drodzy Uczniowie, Rodzice, Nauczyciele! Informujemy, że nasza szkoła już po raz trzeci przystąpiła do programu „Pola Nadziei”. Jest to akcja międzynarodowa, której koordynatorem w naszej dzielnicy jest Fundacja Hospicjum Onkologiczne w Warszawie. Celem kampanii jest uwrażliwianie społeczeństwa na p...

Drodzy Pedagodzy i Wszyscy Pracownicy Szkoły!

Z okazji Dnia Edukacji Narodowej składamy najserdeczniejsze życzenia Dyrekcji, Nauczycielom i Wszystkim Pracownikom administracji i obsługi naszej szkoły. Życzymy Państwu dużo zdrowia, radości, pogody ducha i wszelkiej pomyślności, aby Wasza praca była źródłem dumy i radości z poczucia dobrze speł...

Wyniki wyborów do Samorządu Uczniowskiego!

W piątek 8 października 2021 roku odbyły się w naszej szkole wybory do Samorządu Uczniowskiego. Poprzedziła je kampania wyborcza, w trakcie której kandydaci, na przygotowanych przez siebie plakatach, prezentowali swoje programy i zachęcali do oddania na nich głosów. Uprawnieni do głosowania byli wszyscy u...

Innowacja pedagogiczna

W roku szkolnym 2021/2022 w klasie 3a będzie realizowana III edycja międzynarodowego projektu edukacyjnego "CZYTAM Z KLASĄ. LEKTURKI SPOD CHMURKI”. Projekt będzie realizowany jako innowacja programowo-metodyczna. Tym razem, poprzez czytanie lektur, dzieci zgłębią wiedzę na temat cech i kompetencji osó...

Międzynarodowy projekt edukacyjny ,,Z kulturą mi do twarzy’’

  W tym roku szkolnym uczniowie klas 2a i 3a wezmą udział w międzynarodowym projekcie edukacyjnym ,,Z kulturą mi do twarzy’’. Projekt powstał w oparciu o aktualną Podstawę Programową oraz kierunki polityki oświatowej państwa na rok szkolny 2021 / 2022 (punkt 1– wspomaganie wychowawczej roli rod...

Konkurs plastyczny dla uczniów klas I-III ,,Podróże kształcą- ciekawe miejsca odwiedzane podczas wakacji"

Zapraszamy Uczniów klas I-III do udziału w Szkolnym Konkursie Plastycznym: „Podróże kształcą-ciekawe miejsca odwiedzane podczas wakacji”. Zadanie konkursowe polega na wykonaniu pracy plastycznej na w/w temat techniką kolażu w formacie A3 lub A4. Prace dostarczamy do wychowawczyń klas lub...

Wszystkich uczniów zapraszamy do udziału w szkolnym konkursie na Logo Szkolnego Koła Wolontariatu. Regulamin konkursu na logo  (.pdf)...