KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

plakat informujący o rekrutacji do klasy I sportowej

1% podatku

01.02.2021
1% podatku

1% podatku

01.02.2021

Małgosia jest uczennicą naszej szkoły. Prosimy Państwa o pomoc. Dziewczynka choruje na najtrudniejszy i nieuleczalny typ cukrzycy – typu 1. To bolesna, podstępna i nieprzewidywalna choroba. Małgosia jest całkowicie zależna od podawania insuliny z zewnątrz. W niecałe 4 lata po pierwszej diagnozie pojawiły się ko...

Szkoła Podstawowa nr 322 im. Jana Brzechwy zaprasza do udziału w konkursie recytatorskim „MÓJ POMYSŁ NA WIERSZ ROSYSJKI” . Konkurs odbędzie się w formie zdalnej w ramach VI FESTIWALU JĘZYKA ROSYJSKIEGO . Regulamin konkursu oraz karta zgłoszenia znajdują się w załącznikach. Zachęcamy do udziału! Agata...

I miejsce – Lena Rudzińska kl. 3b II miejsce – Hanna Janowicz kl. 2a Gratulujemy!!!...

W grudniu zorganizowano wewnątrzszkolny logopedyczny konkurs plastyczny pod tytułem “W Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie… i inne polskie łamańce językowe”. Celem konkursu było rozbudzanie twórczości plastycznej i językowej dzieci, inspiracja do zabawy słowem, rozwijanie własnej wyobra...

W czasie dotychczasowej realizacji projektu "Zaczarowany świat teatru i fotografii" zorganizowano kilka konkursów. Odbył się konkurs poezji Jana Brzechwy podczas, którego chętne dzieci recytowały zdalnie wybrane przez siebie ulubione wiersze poety lub przysłały nagranie video. Chętni uczniowie uczestn...

Mikołajki

13.12.2020

Mikołajki

13.12.2020

W dniu 6 grudnia życzymy wszystkim dzieciom z naszej szkoły pięknych, radosnych, mikołajkowych chwil i wielu ciekawych prezentów. Anna Chojnacka...

Uczniowie klas 1-3 wezmą udział zdalnie w projekcie Fundacji Manzana współfinansowanym przez Biuro Edukacji m.st. Warszawy pod tytułem ,,Odkoduj przyjaźń”. Podczas realizacji kolejnych modułów projektu dzieci dowiedzą się, czym jest prawdziwa przyjaźń i dlaczego warto się przyjaźnić, jak powinien ...

Rusz głową - test nr 3 do pobrania  (.pdf) REGULAMIN KONKURSU: Konkurs przeznaczony jest dla uczniów kl. VI-VIII Szkoły Podstawowej nr 322 w Warszawie. Uczestnictwo w konkursie jest dobrowolne. Co miesiąc na stronie internetowej szkoły będzie nowa seria pytań. Każda seria zawiera kilka zadań o ł...